От първия тийзър на The Witcher: Blood Origin - сериалът, който

...
От първия тийзър на The Witcher: Blood Origin - сериалът, който
Коментари Харесай

Netflix разкрива историята на първия вещер

От първия тийзър на The Witcher: Blood Origin - сериалът, който се явява като предистория на The Witcher, измина съвсем година. И цели две откогато разбрахме, че подобен ще има като цяло.
 The Witcher: Blood Origin, Netflix и тийзър на предисторията на The Witcher
Първи тийзър на предисторията на The Witcher

Какво ли ни чака

Е, времето си тече непреклонно и някак незабелязано остана напълно малко до стартирането на сериала в Netflix. Премиерата на четирите епизода е планувана за 25 декември и към този момент имаме малко по-дълъг тийзър, който да ни потопи в света на вещера.

Всъщност, това не е тъкмо света на вещера подобен, какъвто го познаваме от книгите на Анджей Сапковски и сериала с Хенри Кавил, а малко по-различен. По простата причина, че действието се развива към 1200 години преди този момент в The Witcher.

Ще станем очевидци на така съдбоносното обединение на сферите, поради което елфи, хора и чудовища стартират да населяват една земя. Но по-важното от всичко е, че ще забележим основаването на първия вещер. Както и упадъка на елфите и за какво се е стигнало до него.

Сред основните настоящи лица ще бъдат  Сиян (Мишел Йео) - горски дух, който е подготвен на всичко, с цел да откри заветен меч, който е бил откраднат на фона на назряваща война и стихия, която ще промени всичко.  Ейли (София Браун) пък е войник, загърбил насилието и отдал се на музиката.  Фял (Лорънс О`Фуарейн) също е войник, само че с много по-различна задача - възмездие.

Пътищата на тримата ще се пресекат, само че по какъв начин и за какво - към момента не знаем. Едно обаче е ясно, мистерията ще бъде цялостна. Разбира се, упованията към The Witcher: Blood Origin са огромни, само че след новината, че Хенри Кавил се отхвърли от ролята на Гералт от Ривия, сериалът може и да не се радва на толкоз висока гледаемост, колкото се чака.

The Witcher: Blood Origin е в Netflix от 25 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР